CONSTRUZIONI EDILCOM
Informaţiile despre acest produs nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alţi furnizori cu produse utile:
GEBERIT
4 produse
Sediu principal: Bucuresti
SCHELL GMBH & Co. KG Armaturentechnologie
3 produse
Sediu principal: Olpe
DESCRIERE:

 

“O afacere este definita prin nevoia pe care clientul si-o satisface, atunci cand cumpara un bun sau un serviciu.” P. Drucker


Experienta pe piata produselor de acest tip, calitatea, profesionalismul si corectitudinea ne recomanda ca un partener de incredere. Echipa noastra formata din specialisti entuziasti si creativi va ofera tot suportul necesar de care aveti nevoie pentru a alege produsele potrivite, precum si disponibilitatea echipamentelor si livrarea intr-un timp optim si in cele mai bune conditii. Vrem sa sustinem si sa facilitam siguranta persoanelor cu dizabilitati si accisibilizarea grupurilor sanitare.

 

Stim cat este de important ca produsele sa fie de calitate si sa indeplineasca cele mai inalte standarde, pentru a oferi siguranta, confort si incredere. De aceea, venim in intampinarea dumneavoastra cu echipamente si accesorii care sa va multumeasca si sa va usureze viata. Va oferim echipamente care sa le ofere ajutor persoanelor care nu se pot deplasa, care necesita ingrijire, pentru a-si asigura mult mai usor igiena personala si necesitatile fiziologice, dispozitive ajutatoare pentru redobandirea increderii in propriile forte. Venim in sprijinul dumneavoastra cu articole sanitare, mobilier medical, dispozitive ajutatoare, manere de sustinere, sanitare speciale, vase de WC ergonomice, dar si umidificatoare si purificatoare aer, kituri pentru masurarea glicemiei.

 

Comercializam o gama variata de produse care sa vina in sprijinul tau si al celor dragi, asiguram promptitudine in procesarea comenzilor si a livrarii, eficienta, seriozitate si echipamente de calitate!

 

Va invitam sa consultati oferta noastra de produse si sa ne contactati!

Produse CONSTRUZIONI EDILCOM (1)