FURNIZOR:

CORKLINE
DESCRIERE:

 

CORKLINE este o comanie cu capital 100% romanesc, avand o activitate de peste 7 ani in comercializarea si promovarea produselor din pluta  si o experienta de peste 10 ani in domeniul pardoselelor de calitate. Reprezentam referinta solutiilor de placare a pardoselelor si peretilor cu pluta in fiecare camera a casei: din camera de zi in bucatarie, din dormitor in dressing si camera de baie. CORKLINE isi datoreaza reputatia unei serii de atu-uri nepretuite.

 

Pluta - Un Miracol al Naturii

Cu o traditie mileniala, pluta provine din scoarta stejarului de pluta. Aceasta este inlaturata de pe tulpina manual, fara a dauna copacului. In fiecare an o noua scoarta acopera tulpina, facand din pluta o resursa regenerabila si sustenabila. Pluta este ideala datorita cresterii continue a cererii de conservare a resurselor naturale.

Pluta are calitati unice si incomparabile, pe care nu a reusit nici un om de stiinta sa le copieze sau sa le sporeasca. Este formata din 40 milioane de celule per cm3, asemanatoare unei “structuri de fagure”, care protejeaza copacul de diferentele acute de temperatura. Fiecare celula functioneaza ca un izolator termic natural in miniatura asigurand in acelasi timp  izolare fonica si proprietati de absorbtie a socurilor.

Calitatile naturale exclusive ale plutei o fac ideala in productia de parchet, izolatii termice si fonice, placi decorative pentru pereti, deoarece izoleaza fonic, asigura o temperatura optima a pardoselei si a peretilor pe toata durata anului si este confortabila la atingere.

 

Experienta si calitatea ne recomanda

Corkline este formata dintr-o echipa tanara de specialisti, angajati intr-un continuu studiu de observare a cerintelor si noutatilor pietei. Preocuparea care sta la baza activitatii noastre este de a identifica cele mai bune solutii pentru fiecare proiect in mod individual, atat rezidential, comercial cat si industrial.

 

De la infiintare, Corkline a fost o societate dinamica, in continua dezvoltare, care nu a incetat sa progreseze. Prin procesul continuu de cercetare-dezvoltare am reusit sa aducem materiale si tehnici complete de:

parchet si pardoseli din pluta pentru trafic domestic si comercial

placi decorative din pluta pentru pereti

izolatii termice si fonice pentru pereti

izolatii termice si fonice pentru pardoseli

- izolatii, termice, fonice si anti-vibratii pentru aplicatii comerciale, industriale, constructii de drumuri, poduri si cai ferate