FURNIZOR:

DECOSTIREN
DESCRIERE:

 

Sub Brandul DECOSTIREN societatea VASARI STUCCO srl produce si distribuie cea mai variata gama de ornamente arhitecturale din polistiren pentru fatade si pentru interior.

 

Decostiren produce sub Sistemul de Management al Calitatii ISO 9001, cu angajamentul de a oferii cea mai intalta calitate a produselor.

 

Caracterul artizanal al societatii i-a conferit dreptul de a se numi Atelier de Creatie.

 

Atelierul a inceput sa produca ornamente in 2008, in acelasi timp oferind servicii de restaurare a cladirilor istorice. In aceasta perioada am folosit toate materialele posibile din care se pot crea ornamente arhitecturale (ipsos, ciment, rasini, polistiren, etc). Pentru ca in piata s-a creat o cerere din ce in ce mai mare pentru produsele din polistiren, ne-am specializat in acest tip de produse. Acum, cu mandrie, putem spune că am reusit sa pozitionam produsele Decostiren la un nivel inalt de complexitate si calitate.

- CONSULTANTA GRATIS - Echipa noastra se afla la dispozitia ta cu mare placere. Iti ascultam ideile, dorintele si vom veni cu propuneri concrete. Nu te vom lasa sa dai OK pana nu esti cu inima impacata asupra proiectului.

Produse DECOSTIREN (3)