FURNIZOR:

FAKRO ROMANIA
DESCRIERE:

FAKRO este o companie infiintata in anul 1991, in Polonia. La ora actuala, FAKRO este cel mai dinamic producator de ferestre de mansarda din lume, functionand ca o companie multinationala a carei actionari sunt cetateni din: Anglia, Austria, Spania, Olanda, Irlanda, Germania, Polonia, Rusia, Ungaria.

Dorim sa oferim produse de cea mai buna calitate, care sa raspunda solicitarilor clientilor nostri din diferite colturi ale lumii. De aceea prioritatea nr.1 pentru noi este ca produsele noastre sa raspunda standardelor internationale de sanatate, siguranta si impact asupra mediului.

 

 

Astazi, GRUPUL FAKRO:

Fakro produce si comercializeaza o paleta larga de tipuri si dimensiuni pentru fiecare din produsele enumerate mai sus.

 

 

KRONLUX F.M. este unicul importator al ferestrelor de mansarda FAKRO in Romania. Firma si-a inceput activitatea in anul 2002 si s-a impus rapid ca unul dintre cei mai importanti furnizori de ferestre de mansarda din tara noastra. Calitatea produselor, dar si a serviciilor oferite, a dus la o crestere constanta a cotei de piata.

 

KRONLUX F.M. ofera cea mai larga gama de ferestre de mansarda de pe piata romaneasca, clientii putand alege ferestre cu forme si dimensiuni non-standard sau cu geamuri supertermoizolatoare, ferestre superinalte, etc.

 

De asemenea, KRONLUX F.M. ofera si o serie de servicii complementare produselor Fakro:

- Asistenta gratuita la montajul ferestrelor de mansarda FAKRO

- Transport gratuit al produselor FAKRO

- Sustinerea colaboratorilor FAKRO cu documentatie (cataloage, pliante, liste de preturi, CD-uri), cu participarea la cele mai importante targuri si expozitii, cu organizarea unor prezentari de produse, cu instruirea echipelor de montatori etc.

Produse FAKRO ROMANIA (7)