FURNIZOR:

GEPLAST
DESCRIERE:

 

COMPANIA:

Prin cele 12 puncte de distributie Geplast furnizeaza solutii si materiale inovative pentru industria publicitara, constructii si arhitectura.  

 

2 DIVIZII SUB ACELASI ACOPERIS:

Geplast este organizata in 2 divizii de specialisti dedicati solutiilor pentru productia publicitara si materialelor tehnice, respectiv sistemelor si solutiilor arhitecturale de ultima generatie.

 

Divizia Arhitecturale furnizeaza o gama variata de materiale si sisteme pentru fatade ventilate si placari exterioare, pavimente si pardoseli, design interior si finisaje, acoperisuri si invelitori. 

Produsele Geplast sunt folosite in proiecte de anvergura din tara, atat comerciale si industriale cat si rezidentiale.

 

Prin Divizia de Publicitate Geplast ofera materiale tehnice placi si flexibile specifice productiei de materiale publicitare de mici si mari dimensiuni. Portofoliul este completat de o gama vasta de tabla si profile din aluminiu, placi dn policarbonat, materiale vacuumabile si termoformabile si alte materiale compozite de calitate superioara.

 

MATERIALE DE CALITATE SUPERIOARA:

Cu un portofoliu de peste 1,000 de produse, Geplast reprezinta in Romania producatori de prestigiu din Europa precum: 3AComposites, Brett Martin, Parklex, ArGeTon, fibreC, Kommerling, Evonik Industries, Design Composites, Kaysersberg Plastics si multe alte marci de renume.

 

Dezvoltarea si diversificarea gamei de produse, alinierea permanenta la tendintele pietei si investitiile sustinute in sistemul logistic sunt elementele ce au condus la dezvoltarea Geplast si la consolidarea increderii clientilor si a partenerilor.

 

GAMA DE SOLUTII:

- SOLUTII ARHITECTURALE pentru: fatade ventilate, acoperisuri si invelitori, pavimente si pardoseli, design interior.

- CONSTRUCTII: placi compozite si sisteme pentru placari interioare si exterioare, tamplarie si finisaje.

- PRODUCTIA PUBLICITARA: materiale placi si textile, profile si accesorii pentru productia display-urilor si materialelor publicitare.

 

SERVICII: 

Pachet complet de servicii de consultanta si asistenta tehnica, debitare, frezare, debitare role banner si transport. 

 

GEPLAST IN CIFRE: 

- peste 20 ani de dezvoltare continua (din 1994)

- Peste 50 de marci de renume

- Peste 1,000 de produse de calitate superioara

- 12 puncte de distributie: Constanta, Ilfov, Bucuresti, Cluj, Timisoara, Brasov, Iasi, Craiova, Galati, Baia Mare, Sibiu, Oradea, Bacau

 

Din 1994:

Anul 2014 a marcat 20 de ani de Geplast, 20 ani in care am crescut alaturi de partenerii nostri, parcursul nostru fiind redat in cadrele de mai jos.