FURNIZOR:

GIBB TECHNOLOGIES
DESCRIERE:

Infiintata in anul 1991, firma GIBB TECHNOLOGIES furnizeaza din 1997 solutii si sisteme pentru fatade ventilate si placari de pereti interiori.

 

GIBB TECHNOLOGIES reprezinta pe piata romana firmele: HILTI EUROFOX - Austria (sisteme de sustinere/fixare pentru orice tip de fatada ventilata), TRESPA - Olanda (panouri HPL de mari dimensiuni pentru fatade sau aplicatii speciale), MOEDING - Germania (caramida/terracotta de fatada ALPHATON si LONGOTON), OMERAS - Germania ( panouri din tabla de otel emailat vitrifiat pentru fatade si pereti in spatii cu destinatii speciale), POLYREY - Franta (panouri HPL de mari dimensiuni pentru placarea peretilor interiori ai cladirilor civile si industriale), ASTURIANA de LAMINADOS - Spania (tabla de zinc titan elZinc), IRONEX - Italia (panouri si casete din tabla de otel patinat tip Corten) si INTER-SYSTEMS - Belgia (cabine sanitare, dulapuri tip vestiar, etc. din HPL).

 

De asemenea, GIBB TECHNOLOGIES este distribuitor autorizat al produselor CEMBRIT - Danemarca (placi din fibrociment pentru fatade).

 

Pentru produsele oferite firma asigura consultanta tehnica si transport la locul de montaj.