FURNIZOR:

GUNTHER TORE
DESCRIERE:

Günther Tore SRL, companie cu capital romano-german, a fost fondata in 2003, ca importator oficial pentru Romania al Günther Tore GmbH, companie cu traditie in productia de usi industriale si usi de garaj.


De-a lungul timpului, Günther Tore s-a pozitionat ca furnizor de produse high-end si realizator de proiecte speciale de usi industriale si automatizari.

 

Echipamentele furnizate de Günther Tore doteaza in prezent unitati de productie industriala, unitati de productie alimentara, parcuri logistice, unitati de transport public, showroom-uri si service-uri auto, garaje subterane.

 

Furnizori de renume fac parte din portofoliul nostru:

  • BUTZBACH - sisteme de usi industriale, usi rapide, usi de hangar
STERTIL - sisteme de andocare (rampe de egalizare, burdufuri, sistemul Combilock de blocare automatizata a camioanelor in statia de andocare)
BRASELMANN - sisteme de usi si grilaje tip rulou
DYNACO - usi din pvc cu deschidere rapida: pentru camere curate, pentru industria alimentara, pentru exterior, cu rezistenta mare la vant
ITW Torsysteme - usi din pvc cu deschidere rapida pentru interior
IMVA - usi culisante si pliante
BEA - senzori usi industriale
CAME - sisteme de parcare si automatizari pentru porti
MARANTEC - sisteme de automatizari pentru porti si usi
ROLLING CENTER - feronerie pentru porti si usi

Filozofia Günther Tore este orientarea fara compromisuri catre client. Calitatea, finisajul, durata indelungata de exploatare, viteza, toate imbinate intr-un deplin acord cu cerintele arhitectonice sunt caracteristicile produselor de inalta clasa pe care vi le oferim.


O importanta deosebita acordam serviciilor de mentenanta si reparatii pentru asigurarea unei functionari impecabile si a unei perioade de viata indelungata.

 

Succesul de pana acum se datoreaza atat profesionalismului echipei Günther Tore, cat si retelei de distribuitori si parteneri care ofera valoare prin flexibilitatea solutiilor si prin calitatea ireprosabila a lucrarilor efectuate. Am gasit astfel motivatia sa continuam in a ne orienta clientii spre solutii individuale si avansate din punct de vedere al tehnicii si calitatii.