FURNIZOR:

HIDROMOTOR SERVICE
DESCRIERE:

Strategia firmei Hidromotor Service SRL este de a introduce pe piata romaneasca tehnologii ecologice, pentru tratarea apei potabile folosind o gama larga de produse si tehnologii de ultima ora.

 

Produsele noastre garanteaza multi ani de functionare sigura si satisfactie.

Societatea Hidromotor Service SRL a fost infiintata in decembrie 1997 si a reusit sa realizeze profit inca din primul an de activitate, lucru ce reiese si din bilanturile contabile. Unitatea are ca si activitate principala prestari servicii catre terti, in special:
- import, comercializare, instalare, mentenanta si service sisteme de tratare si filtrare aferente captarii si distributiei apei potabile industriale si casnice;
- igienizare rezervoare;
- echipari foraje apa;
- inlocuiri si instalari de pompe submersibile, de ridicare a presiunii si de circulatie;
- instalatii electrice;
- instalatii hidromecanice;
- oferim consiliere in gasirea celor mai eficiente solutii pentru tratarea  si pomparea apei.

 

Tehnologiile proprii sau cele aplicate,  instalatiile si echipamentele utilizate ajuta la rezolvarea unei game largi de probleme.
Pe parcursul expertizei apreciem aplicabilitatea tehnologiilor date si facem propuneri pentru alegerea corecta a sistemului de tratare a apei, impreuna cu prezentarea calculelor de amortizare a investitiei, precum si a eventualelor consumabile ce apar in sistem.

 

In alegerea unui sistem potrivit de tratare a apei  trebuie sa tineti  cont nu  numai de pretul sistemului de filtrare ci si de calitatea produselor si de profesionalismul celor care va vor asista tehnic pe toata durata instalarii si exploatarii sistemelor achizitionate.

De aceea specialistii firmei Hidromotor Service SRL sunt permanent la curent cu noile tehnologii din domeniu si nu ezita sa le implementeze in piata, oferind astfel cea mai buna garantie.