FURNIZOR:

Hoval
Informaţiile despre acest produs nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alţi furnizori cu produse similare:
AMBASADOR PLUS
6 produse
Sediul principal: Timisoara
Jetrun
14 produse
Sediul principal: Bucuresti
Vindem-ieftin.ro
45 produse
Birouri online: Ramnicu Sarat
DESCRIERE:

Numele Hoval, un nume sinonim cu competenta in constructia de cazane, este strans legat de istoria cazanului si a incalzirii centralizate. Inca din anii 30 fondatorul firmei Dr. Gustav Ospelt a construit primul aragaz care era folosit si pentru producerea de caldura si apa calda pentru intreaga casa. Acest produs s-a dovedit de succes si a fost un fundament solid pentru evolutia firmei pana la nivelul international al Grupului Hoval de astazi, care are fabrici proprii in mai multe tari europene. De la acest inceput si pana astazi Hoval a devenit o marca de renume in domeniul HVAC, fiind activ in toate directiile de dezvoltare a producerii de energie termica, pompe de caldura, instalatii solare, toate acestea adaugandu-se productiei de cazane in condensatie de mare eficienta. Ca si cum acest lucru nu ar fi fost suficient, Hoval a dezvoltat un domeniu de larg interes al sistemelor de ventilatie si clima dezcentralizate.

 

In urma unei prezente de 10 ani in Romania prin intermediul unor firme partenere, Grupul Hoval a considerat ca fiind necesar ca acest jubileu sa fie sarbatorit prin deschiderea biroului propriu in anul 2006. Aceasta decizie a avut la baza convingerea ca echipa formata va fi in masura sa raspunda tuturor exigentelor si va putea constitui o punte de legatura intre realizarile tehnologice ale grupului Hoval si caracteristicile pietei din Romania. De atunci si pana astazi, toate asteptarile au fost confirmate si sunt probate de referintele in domeniul HVAC ale firmei Hoval SRL: proiecte precum Universitatea Bucuresti, hale de productie: Coca-Cola Ploiesti, Continental Brasov, Indcar, Den Braven, depozit H. Essers Giurgiu, cladiri de birouri precum IPA Bucuresti, Liberty Technology Park Cluj-Napoca, la acestea adaugandu-se multe altele.

 

Certificari: Hoval este autorizat ISCIR pentru:

 

- Montare, punere in functiune, reparare si intretinere instalatii de ardere si instalatii de automatizare pentru cazane.

- Instalare cazane apa calda cu putere intre 400 - 10.000 kW inclusiv

- Instalare, montare, reparare, intretinere si verificari tehnice in utilizare la: aparate consumatoare de combustibil cu putere ≤400 kW si cazane de apa calda cu putere ≤400 kW

 

Portofoliu de lucrari: Hoval a dezvoltat solutii pentru toate aplicatiile din domeniul HVAC, respectiv:

 

- Rezidential: cazane murale in condensatie, cazane de pardoseala in condensatie, sisteme solare, boilere si stocatoare pentru producerea de ACM, pompe de caldura.

- Comercial: cazane in condensatie, instalatii de cogenerare, sisteme solare, pompe de caldura, instalatii de ventilatie.

- Industrial: cazane in condensatie, instalatii de ventilatie, recuperatoare de caldura, solutii de climatizare pentru hale de productie, instalatii de climatizare pentru centre de date.