FURNIZOR:

HRM CONSULTING
DESCRIERE:

 

HRM Consulting va ofera fronturi din lemn masiv, MDF furniruit, blaturi lemn sticlarie, manere, hote, atat clasice, cat si moderne produse in Italia. Astfel, designerii de interior au la dispozitie tot ceea ce le trebuie pentru a crea statii locative deosebite.

 

Asa cum bine se stie, mobila realizata din lemn masiv este cea mai frumoasa si mai eleganta solutie pentru decorarea unei locuinte. Creeaza o atmosfera exclusivista si ofera confort deosebit pe langa impactul pozitiv pe care il are asupra starii de sanatate si celei psihice.

 

Depozitul HRM Consulting se afla in Cluj-Napoca, de aici deservind clienii din intreaga tara. Clientii frecventi ai companiei sunt de la micii producatori pana la companii de arhitectura si design interior.

Toate produsele comercializate sunt de calitate superioara, la preturi de producator. HRM Consulting asigura stocuri in permanenta.

 

HRM CONSULTING ofera nu numai un sortiment bogat de accesorii de mobilier incepand cu fronturi din lemn masiv, hote, manere realizate artizanal dar si vitrali, oglinzi si sticlarie, toate acestea decorand si innobilind casele si locuintele menite sa satisfaca toate gusturile. Inainte de toate, trebuie subliniate ideile cu care vine in intampinarea fiecarui client si care exceleaza prin originalitate si ingeniozitate.

Cu toate produsele pe care le comercializeaza se poate creea in casa fiecaruia acel coltisor de vis ce te invaluie cu acea caldura aparte care te face sa te simti intr-adevar acasa, intr-un loc placut, calm, relaxant.


In oferta HRM CONSULTING te impresioneaza nu numai diversitatea solutiilor gasite din punctul de vedere al imbinarii materialelor folosite, ci si diversitatea obiectelor.

Produse HRM CONSULTING (1)