FURNIZOR:

ISOTERM
DESCRIERE:

 

Daca ar fi sa definim spuma poliuretanica in termeni generici am putea spune ca aceasta este o metoda completa de izolatie si anume termo, fono si hidroizolatie care poate adera la aproape orice suprafata, printre care cimentul sau lemnul. Aceasta poate fi pulverizata in orice gol, pe acoperis, planseu, pe peretii interiori sau exterior ai casei sigiland complet aceasta suprafata si reducand astfel schimburile de aer cu exteriorul, ceea ce se traduce prin mentinerea unei temperaturi constante si facturi mai mici la utilitati.

 

Alegerea unui material cu o inalta performanta in izolare, precum spuma poliuretanica cu celula inchisa BASF oferita de IsoTerm este un pas foarte important in transformarea casei tale. Pe langa faptul ca spuma poliuretanica cu celula inchisa contribuie la o izolare excelenta a casei, creeaza totodata o etansare perfecta, contribuind astfel la eficienta energetica si costuri mai mici de intretinere.

 

Ne bucura faptul ca va putem oferi o tehnologie de top in domeniul izolatiilor si o echipa specializata. Spuma poliuretanica este solutia moderna si eficienta din toate punctele de vedere.

Analizam impreuna proiectul Dvs si gasim solutia optima. Satisfactia clientului este cea mai buna recomandare pentru noi.