DESCRIERE:

 

H-BAU Technik

Cu motto-ul Pentru solutii mai bune... H-BAU Technik GmbH este de 35 de ani un nume de referinta in industria constructiilor. Indiferent ca este vorba de izolare termica, fonica sau hidroizolatie - solutiile inovative sunt destinate pentru a indeplini cele mai ridicate standarde de calitate. Anii de experienta, dezvoltarea practica si gama de produse versatila reprezinta puncte de reper esentiale pentru succesul neintrerupt al companiei.

 

Ca specialist si cu un know-how amplu, H-Bau Technik este un partener profesionist si de incredere pentru: realizarea hidroizolatiilor, eliminarea puntilor termice, armare si imbinarea elementelor din beton armat, reducerea zgomotului de impact in cladiri si realizarea cofrajelor pentru stalpi circulari din beton armat. Usurinta in utilizare si calitatea ridicata a produselor sunt prioritatile procesului de dezvoltare si productie, fiind confirmate de rezultatele remarcabile obtinute in proiectele implementate.

 

JORDAHL

Compania JORDAHL GmbH dezvolta si fabrica produse de ultima generatie in domeniul tehnologiilor de prindere si armare de peste 100 de ani. Prin asistenta tehnica completa si produse "Made in Germany", compania este un partener international cautat pentru realizarea si implementarea proiectelor de toate dimensiunile. In intreaga lume, inginerii si utilizatorii isi pun increderea in produsele ancorate in calitate, pe care s-ar putea sa le cunoasteti deja.

 

Indiferent daca doriti sa realizati fatade din sticla inedite, din caramida, ascutite sau orice alte viziuni arhitecturale, JORDAHL va ofera solutii personalizate. Imbinarea elementelor prefabricate din beton armat, cum ar fi plansee de beton armat, stalpi sau grinzi, armarea planseelor dala si a fundatiilor cu armaturi speciale, conduc la o gama cuprinzatoare de produse ce acopera o serie extinsa de nevoi si aplicatii.

Produse JORDAHL&PFEIFER Tehnica de Ancorare S.R.L. (2)