FURNIZOR:

JULIEN EXPERT
DESCRIERE:

 

Cu ajutorul partenerilor si al echipei noastre de specialisti putem oferi solutii complete pentru orice proiect de ventilatie, indiferent de dimensiuni.

 

Suntem reprezentanti oficiali in Romania ai unor producatori europeni de renume in domeniul lor de activitate. Am ales sa colaboram cu furnizori preocupati constant de calitatea produselor, de inovatie, care pun nevoile clientilor in centrul activitatii lor si care asigura timpi de livrare rapizi.

 

Din 2014, am creat brandul nostru propriu JULIEN EXPERT sub care distribuim toate produsele din portofoliu. 

 

Asiguram livrari rapide cu ajutorul mijloacelor de transport proprii din stocurile avute in cele doua depozite din Bucuresti si Campulung.

 

VENTILATIE

Ventilatoarele si sistemele de ventilatie pe care le comercializam sunt produse ale firmelor: VENTS, CASALS, SIVAR. 

 

Oferta noastra include sisteme pentru ventilatia casnica dar si pentru cea industriala si comerciala, prin tubulatura rotunda sau rectangulara de diferite dimensiuni, baterii de incalzire/racire, centrale de ventilatie cu recuperare de caldura, etc. precum si o paleta variata de accesorii si grile PVC/metalice, tubulatura rigida/flexibila izolata sau neizolata, usite de vizitare PVC/metalice.

 

Firma VENTS, pe care o reprezentam in exclusivitate in Romania are un portofoliu de peste 10.000 repere, acoperind aproape orice solicitare pentru realizarea unui sistem de ventilatie, simplu sau complex.

 

ECHIPAMENTE ELECTRICE


Pentru a le oferi clientilor nostri cea mai buna calitate, importam si comercializam produse fabricate de companii de renume in domeniul articolelor electrice: Abex, Ospel, Polmark, Zamel, Univex, Metalka-Majur, etc.

 

In portofoliul nostru exista mai multe game de aparataj electric IP 20, IP 44, game aplicate sau sub tencuiala, modulare sau monobloc, sistemul clasic (german schuko) sau sistemul italian.

 

De asemenea, le oferim clientilor o gama larga de accesorii electrice: cutii si doze de instalatii, senzori crepusculari/de miscare, rame de protectie intrerupatoare, panouri de sigurante, etc.

 

In oferta avem si diverse modele de interfon/ videointerfon, dar si automatizari de porti si sisteme de securitate si domotica, toate de la Avidsen Italia.

 

Soneriile si sistemele de avertizare sonora sunt intr-o paleta diversa: sonerii electromecanice (tip clopotel), electronice, cu fir sau fara fir (wireless).

 

ILUMINAT

O alta categorie importanta de produse din portofoliul nostru este reprezentata de sistemele de iluminat clasic sau cu LED, fabricate de companii europene renumite: Lamkur, Skoff, Zamel, Britop. In aceasta gama accentul este pus pe design - clasic si modern - pentru a satisface si cele mai exigente gusturi, dar si pe inovatie - pentru a raspunde unor nevoi specifice - spoturi cu senzori de miscare si de luminozitate, actionari prin unde radio, RGB etc. 

 

SERVICE

Perioada de garantie este intre 2 si 5 ani in functie de produs iar post garantia este de 7 ani la variatoarele cu telecomanda si 5 ani la ventilatoare, sonerii si alarme. Serviciul de reparatii este prompt, remediind sau inlocuind dupa caz, orice produs defect sau cu vicii de functionare.

 

JULIEN EXPERT pentru ambientul perfect!

Produse JULIEN EXPERT (60)