FURNIZOR:

MACON
DESCRIERE:

 

Cu o activitate de peste 50 de ani in domeniul productiei de materiale de constructii, MACON este una dintre cele mai mari companii din sectorul de profil. Cel mai mare producator de BCA si prefabricate din beton din Romania, dar si al doilea producator ca importanta pe piata autohtona de var si teracota, MACON si-a consolidat pozitia odata cu preluarea in 2008 a grupului de firme Simcor. Aceasta achizitie s-a alaturat investitiilor derulate de catre Enterprise Investors in Romania, facand parte din cadrul strategiei de dezvoltare a companiei MACON. Enterprise Investors este una dintre cele mai mari companii de private equity din Europa Centrala si de Est.

Dupa mai bine de jumatate de secol de cand primele produse MACON au ajuns sa fie integrate in cladiri si locuinte multi sau unifamiliale, precum si in infrastructura rutiera sau electrica, astazi materialele MACON se regasesc in sute de mii de case, milioane de metri patrati de centre comerciale, unitati de invatamant, spitale sau cladiri industriale si mii de kilometri de drumuri  sau linii electrice construite pe teritoriul Romaniei.

In unitatile de productie de la Deva, Oradea, Tg. Jiu si Vadu Crisului se fabrica produse permanent adaptate nevoilor actuale de locuire, confort, eficienta, calitate si siguranta in exploatare.  Prin beneficiile pe care produsele MACON le asigura utilizatorilor, cat si prin investitiile permanente in tehnologii noi, MACON s-a alaturat preocuparilor la nivel mondial pentru economia de energie si utilizarea rationala a resurselor, urmarind ca prin intreaga activitate sa aduca o contributie la imbunatatirea calitatii vietii si, in acelasi timp, la dezvoltarea unui viitor mediu construit responsabil si cat mai durabil.


Portofoliul de materiale fabricate cuprinde:

BCA - sistem de zidarie

- Prefabricate din beton pentru infrastructura rutiera 

- Prefabricate din beton pentru constructii civile si industriale

- Stalpi pentru linii electrice aeriene

- Var 

- Cahle de teracota pentru sobe si seminee

 

Produse MACON (6)