FURNIZOR:

MULTIFILM
DESCRIERE:

 

Gama de produse include o varietate de rulouri, sisteme de folii pentru fatade de mari dimensiuni, jaluzele verticale si sisteme de panouri glisante.

 

In procesul de dezvoltare si proiectare, specialistii nostri tin cont de tendintele in arhitectura contemporana si de tehnologiile de ultima ora in configurarea fatadelor, pe cum si de principiile eficientei energetice si ale ergonomiei.

 

In aceasta privinta, ne straduim sa combinam optim designul si functionalitatea produselor noastre. Produsele MULTIFILM nu protejeaza doar impotriva stralucirii razelor soarelui ci impiedica patrunderea caldurii in camere si in acest fel economisesc energie si protejeaza mediul inconjurator. Mai mult, printr-o selectie atenta a materialelor folosite acestea sunt foarte rezistente si trainice.

 

Asistenta tehnica dedicata

Fiecare produs este realizat in functie de cerintele specifice fiecarui client. Drept urmare, suntem in masura sa personalizam produsul si chiar sa oferim solutii speciale pentru situatiile deosebite de instalare sau pentru diferitele tipuri de fatade.

 

Este suficient sa ne solicitati:

- Consilliere tehnica specializata si consultanta

- Consultanta, cotatii de pret, montaj - intr-un singur loc

- Personalizarea produsului si solutii speciale

- Consultanta pe tema managementului energetic