FURNIZOR:

NIGE IMPEX
DESCRIERE:

 

Cine suntem

O echipa de oameni dedicati care in 1994 au pus bazele firmei NIGE IMPEX srl pentru a oferi clientilor, firmelor de constructii, designerilor si arhitectilor din Romania posibilitatea achizitionarii de produse pentru finisari interioare si exterioare de cel mai inalt nivel.

 

Gama noastra de produse cuprinde:

- multiple acoperiri si efecte decorative pentru pereti din interior si exterior
- usi si inchideri din sticla si cristal, batante, glisante, drepte sau curbe, gravate, sablate, vopsite si pictate prin diferite tehnici, concepute pentru a defini spatii, fara a le separa.
- parchet din lemn masiv si stratificat (dublustratificat, triplustratificat, sau sub forma de panouri), mozaic clasic si 3D din lemn, pardoseli din lemn pentru exterior (tip deck).
- pardoseli decorative din rasini pentru interior si exterior
- tratamente pentru lemn, metal, piatra (interior si exterior)
- vopsele tip “tabla de scris”, sau pentru realizarea de suprafete tip “whiteboard” si vopsea magnetica.

 

Ce facem

Aducem culoare in vietile dumneavostra, reusim sa va transformam casele in camine primitoare si birourile in spatii moderne si sofisticate, va facem cunostinta cu lumea produselor ecologice cu impact scazut asupra mediului si al aplicatorului, va oferim prin intermediul echipei noastre de arhitecti solutii originale si personalizate pentru cele mai diversificate exigente si nu in ultimul rand va tratam pe dumneavoastra, clientii nostri, cu profesionalismul si respectul necesar increderii pe care ne-o acordati.

 

dar mai ales DE CE facem ceea ce facem

Pentru ca ne place foarte mult.

Pentru ca suntem buni in ceea ce facem.

Pentru ca vrem sa va convingem ca doar alaturi de noi descoperiti calitatea produselor!

Produse NIGE IMPEX (1)