FURNIZOR:

PARLA ERSAH
DESCRIERE:

 

Fondata la inceputul anului 1988, ocupa o suprafata de 1500 mp, pentru ca ulterior in 1998 sa se extinda la 6000 mp.

In 2004, compania vine cu o noua filozofie in design si calitate. Punctul forte se afla in imbinarea constructiei tehnice cu competenta designului. Decide sa se axeze pe productia articolelor pentru restaurante, baruri, hoteluri, scoli, spitale. Din acest motiv investeste intr-o linie pentru fabricarea poliuretanului, numita ENTRGRAL, prima de acest fel in Turcia.

 

Avand bune referinte, ERSAH a fost contactata de companii precum MC DONALDS, BURGER KING si alte francize de marca. In urma incheierii unor contracte, compania isi dezvolta departamentul de design pentru realizarea unor produse unice.

In acelasi timp este dezvoltata productia articolelor din corian, PARLA este un brand ERSAH, pentru design interior si exterior. In scurt timp compania exporta articole de mobilier catre clienti din UK, Germania, Suedia, Grecia, Norvegia, Belgia, Olanda, Rusia.

Din decembrie 2006, PARLA se afla si pe piata din Romania, avand un showroom deschis in Bucuresti.

In 2007 oferta produselor s-a diversificat, putand fi livrate si produse pentru saloane cosmetice si cabinete de masaj, mobilier de gradina.

Echilibru, flexiblitate, eleganta si rafinamentul sunt cateva atribute ale companie PARLA aflata mereu in continua transformare, cautand ineditul si gasirea celor mai optime solutii pentru clientii sai.

Produse PARLA ERSAH (4)