QUATTRO PAVIMENTE TEHNICE
DESCRIERE:
Prima intreprindere de profil infiintata in sud-estul Europei, QUATTRO PAVIMENTE TEHNICE este specializata sa produca panouri modulare din PAL si din sulfat de calciu, pentru sistemele de pardoseli tehnice suprainaltate - solutii ideale de montaj, interventie si intretinere a retelelor informatice, telefonice, tehnice, etc.

Destinata initial pentru spatii tehnice, birouri si centre de comanda, prin numeroasele avantaje oferite beneficiarilor, pardoselile suprainaltate si-au extins aria de utilizare catre edificiile publice cu necesar de cablare, showroom-uri, centre comerciale, sali de conferinta, unitati hoteliere etc.

Beneficiarii spatiilor dotate cu pardoseala tehnica de la QUATTRO PAVIMENTE TEHNICE, realizeaza economii de timp si reduceri de costuri, atat in faza de proiectare si executie a instalatiilor si retelelor, cat si pe durata de exploatare a cladirii.

Varietatea finisajelor (laminat plastic antistatic, pvc, linoleum, cauciuc, mocheta, lemn natural, gresie ceramica, granit, marmura, aluminiu, tabla zincata), structura metalica cu inaltimi reglabile, precum si flexibilitatea sistemului, permit proiectantilor libertatea de reorganizare sau remodelare a spatiilor, cu resurse minime.

QUATTRO PAVIMENTE TEHNICE furnizeaza pachete de servicii care includ logistica si transportul marfurilor contractate, asistenta tehnica in toate fazele proiectelor, montaj, garantie si intretinere cu personal calificat.

Prin coerenta sa functionala, QUATTRO PAVIMENTE TEHNICE si-a dobandit un statut incontestabil in randul producatorilor de profil si un partener preferat al antreprenorilor din industria de constructii nationala si balcanica.