DESCRIERE:

Saint-Gobain ISOVER creeaza solutii eficiente de izolare termica si acustica pentru constructii eficiente energetic, pentru a oferi confort si siguranta utilizatorilor sai si pentru a ajuta la protejarea mediului inconjurator.

 

Ambitia noastra este de a fi recunoscut ca lider de piata pentru solutii sustenabile de izolare.

 

Servicii Isover:

- Solutii tehnice: pentru fiecare problema, oferim cea mai buna solutie. Catalogul Isover de produse si solutii este actualizat permanent; oferim mai mult decat o gama completa de materiale izolante: sisteme, accesorii si servicii pentru a indeplini in mod optim nevoile clientilor nostri.

- Eficienta energetica: pledam pentru cresterea si dezvoltarea cerintelor de eficientizare a consumului de energie in noile reglementarile din domeniul constructiilor. Dezvoltam si oferim solutii eficiente pentru reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera si pentru micsorarea facturilor de energie.

- Constructii durabile: contribuim activ la educarea pietei si la dezvoltarea bunelor practici. Dorim sa oferim solutii sigure, cu un impact limitat asupra mediului. Lucram permament la calitatea solutiilor noastre pentru a oferi confort si bunastare.