FURNIZOR:

SMART INSTAL
DESCRIERE:

Cu ce ne ocupam?

- Consultanta - Proiectare - Instalare - Mentenanta sisteme clasice si neconventionale „Energie Verde & Eficienta Energetica”:

- Solar: (termic; termodinamic; photovoltaic), HHO, geotermal: (Apa - Apa; Apa - Aer; Aer- Apa; Sol - Apa), climatizare, cogenerare: (Gaz

HHO; Biomasa; Biomasa - Piroliza; Solara)

- Instalatii incalzire: aer (cald/rece) - pereti (cald/rece) - pardoseala (cald).   

Importam si oferim servicii de mentenanta in perioada de garantie si post - garantie pentru sistemele furnizate si/sau instalate pe teritoriul Romaniei si/sau in Europa.

 

Smart Instal este o societate comerciala romana infintata in anul 2005 cu capital integral romanesc care activeaza in domeniul sistemelor „Energie Verde”, pentru spatii domestice si industriale pentru care promoveaza solutii tehnice cu eficienta energetica ridicata.

Colaborand cu furnizori binecunoscuti in acest domeniu, societatea noastra si-a propus sa asigure pentru produsele si serviciile oferite o calitate deosebita, precum si promptitudine in solutionarea cerintelor.

Prin pregatirea profesionala, echipa noastra asigura toate informatiile necesare pentru alegerea adecvata a echipamentelor si, functie de solicitarile clientilor, poate propune diverse combinatii de solutii.

 

 

Firma activeaza in sectorul energiilor regenerabile, cu o experienta de 5 de ani in proiectarea si construirea de instalatii ce utilizeaza:

Energia solara:

- Panouri termosolare

- Panouri termodinamice

- Panouri fotovoltaice

Energia geotermala:

- Pompe de caldura Aer - Apa

- Pompe de caldura Apa - Apa

- Pompe de caldura Apa - Aer

- Pompe de caldura Sol - Apa

Cogenerare/trigenerare:

- Solara

- Biomasa (prin piroliza)

- Biogaz

 Centrale: 

- HHO

- Inductie magnetica

- Biomasa

Hidro:

-Minihidrocentrale 

Vant:

- Eoliene mici, dar eficiente  si instalatii electrice iluminat cu LED.


In virtutea experientei tehnice acumulate langa partenerii nostri din SUA si EU, a specializarii staff-ului nostru privind proiectarea montajul si exploatarea sistemelor „ENERGIE VERDE” este in masura de a efectua managementul complet al lucrarilor,  propunand “lucrari la cheie” incepand de la elaborarea proiectului si pana la faza finala cu punerea in functiune a instalatiei.

Firma nostra se propune si in formula de executant de lucrari, oferind conditii optime pentru construirea, administrarea si organizarea completa a proiectelor prezentate catre clienti utilizand componente tehnologice de inalta calitate, garantate la standarde europene.

Obiectivul nostru prioritar este de a oferi solutia tehnica cea mai convenabila si eficienta pentru satisfacerea cerintelor clientilor nostri, utilizand tehnologii inovative in armonie cu mediul inconjurator. Cultura organizanionala a companiei cu activitate „Poductie Energie Verde”, promoveaza principiile managementului calitatii si anume orientarea catre client si stabilirea de relatii reciproc avantajoase cu furnizorii si colaboratorii nostri.

 

Serviciile companiei noastre se adreseaza:

- Administratiilor publice

- Societatilor comerciale private sau de stat

- Fermelor agricole

- Persoane private

- Asociatii de locatari, etc.

Dupa o perioada extinsa de testari, in anul 2008 am decis introducerea pe piata a unei game de echipamente producatoare de energie din surse regenerabile, fiind printre primele companii din Romania care sa ofere astfel de produse. 

In ultimii ani, am vandut si instalat in Romania sisteme cu panouri solare Prestige, de la Estec - Austria,  care beneficiaza de certificarea Oko - Test Canada, Institutul AIT austriac Technology GmbH, Viena, Institutul de Termodinamica si Inginerie termica (ITW), Stuttgart, CEN Solar Keymark,  ce constituie o garantie a calitatii. 

Tot in aceasta perioada am testat noi sisteme solare tip Paraboloid (concentrator cu orientare solara „catch the sun”), care intr-o zi insorita, produce cea mai mare cantitate de energie.

 

Am instalat pentru prima data in Romania, sisteme combinate de pompe de caldura Aer - Apa, solar, si pompe de caldura Apa - Apa, la un complex de agrement orasenesc Zlatna Sport Center - Viziteaza Zlatna (hotel+bazine de inot - Strand).

Astfel, prin instalarea acestor tipuri de echipamente, am capatat o bogata experienta in selectarea celor mai potrivite echipamente care sa satisfaca toate nevoile clientilor nostri.

 

Ce ne reprezinta?

- Oferirea de consultanta onesta pentru a alege cea mai buna solutie

- Oferirea de sfaturi folosind termeni pe intelesul tuturor

- Proiecte la cheie

- Produse de calitate la preturi accesibile

- Instalare la cele mai inalte standarde, de la inceputul pana la sfarsitul lucrarii

- Mentenanta

- Service post - vanzare

 

Echipamentele se pot achizitiona prin:

  • - Fonduri Europene nerambursabile
  • - Leasing
  • - Credit bancar
  • - Contract ESCO (furnizare de servicii energetice)

Pe toata durata contractelor ESCO, se beneficiaza de garantie extinsa si mentenanta pe toata durata contractului.