FURNIZOR:

STONE DECO STYLE
Informaţiile despre acest produs nu mai sunt de actualitate. Îţi recomandăm alţi furnizori cu produse similare:
ABATECH
4 produse
Sediu principal: Bucuresti
BRIKSTON
3 produse
CAMELEONIA
6 produse
Sediu principal: Bucuresti
GEPLAST
19 produse
Adresa corespondenta: Pantelimon
GIBB TECHNOLOGIES
6 produse
Sediu principal: Bucuresti
GRIRO
7 produse
Sediu principal: Bucuresti
KROMSTON SRL
9 produse
Sediu principal: Arad
METIGLA
8 produse
Sediu principal: Ceptura
MONSENA
4 produse
Sediu principal: Bucuresti
PIATRAONLINE
36 produse
Showroom: Bucuresti
RHEINZINK
2 produse
Showroom: Brasov
STUDIO CERAMICA
20 produse
Showroom Bucuresti: Bucuresti
VENEX
1 produs
Reprezentanta pe Romania al producatorului Nelissen: Cluj-Napoca
DESCRIERE:

Avand o experienta de peste 14 ani in domeniu, Stone Deco Style va ajuta sa va personalizati casa, oferindu-va elemente actuale si de calitate in materie de design interior si exterior. Colaborand cu specialisti in amenajari interioare si exterioare, am dezvoltat pentru dvs. o gama extinsa de modele din piatra decorativa, garduri si panouri decorative 3D, raspunzand astfel chiar si celor mai exigente gusturi.

  • Produsele Stone Deco Style sunt fabricate din materiale de calitate superioara si reusesc sa ofere nu numai un ambient placut, ci si durabilitate, protectie termica si fonica.
  •  

 

  • Detinem trei sectii de productie, una in Republica Moldova, la Chisinau si doua in Romania, la Ciolpani si Buzau. Sectia de productie de la Ciolpani a fost reutilata in anul 2014 prin accesarea fondurilor europene, reusind astfel sa obtinem o gama mai larga de modele si o capacitate de productie crescuta. In prezent facem demersuri pentru accesarea unui nou proiect european pentru sectia de productie de la Buzau care sa ne permita automatizarea procesului tehnologic, precum si diversificarea gamei de produse. Toate unitatile de productie au implementat si mentin un Sistem de Management al Calitatii in conformitate cu SR EN ISO9001:2008.
  •  

    Suntem profesionisti in vanzarea de piatra decorativa și dorim sa admiram aceste produse in toata frumusețea lor și la capacitatea maxima. Mii de client mutumiți, sute de proiecte comerciale realizate in parcursul anilor .