FURNIZOR:

TEKNIKA S.R.L.
DESCRIERE:

S.C. TEKNIKA S.R.L. este unic distribuitor in Romania al produselor TUBO fabricate de catre producatorul italian AERTECNICA. Produsele TUBO de la AERTECNICA se adreseaza atat sectorului rezidential cat si sectorului industrial. Unitatile centrale de aspirare se regasesc intr-un echilibru perfect intre tehnologie, design si fiabilitate, respectand in acelasi timp si mediul inconjurator.


 

Pentru a realiza un  SISTEM DE ASPIRARE CENTRALIZATA, firma noastra investeste foarte mult timp, pasiune si pricepere in ceea ce face. Aceste investitii si experienta de peste 25 de ani al producatorului,  constituie garantia, ca toti clientii nostrii vor beneficia de un sistem avansat de aspirare.  Nu in ultimul rand, aspiratoarele centralizate,  joaca un rol important in prevenirea inbolnavirilor pulmonare. Astfel TEKNIKA prin TUBO reuseste sa creeze un mediu, in care putem respira un aer  curat,  demostrandu-si astfel  propria  filosofie: Think clean.

 

Pentru ca rezistenta si calitatea materiilor prime garanteaza durata de viata si valoarea produsului finit si, implicit, sanatatea si confortul casei tale, este important ca acestea sa aibe cele mai bune clasificari. De aceea
TEKNIKA si-a ales partener AERTECNICA, care  prin TUBO este lider mondial in proiectarea SISTEMELOR DE ASPIRARE CENTRALIZATA.
Suprematia TUBO este definita si prin cele mai distinse certificari.