FURNIZOR:

TERASTEEL
DESCRIERE:


Fabricile sunt dotate cu linii tehnologice de ultima generatie ce permit obtinerea unor produse calitative, atat din punct de vedere al performantelor tehnice, cat si din punct de vedere estetic.

 

Mai mult decat atat, avand structuri logistice si informatice moderne care permit prelucrarea si onorarea rapida a comenzilor, am reusit sa ne dezvoltam din punct de vedere comercial atat la nivel national, cat si pe piete precum Ungaria, Cehia, Slovacia, Ucraina, Moldova, Austria, Germania, Olanda, Slovenia, Croatia, Elvetia.

In prezent compania TeraSteel exporta produsele in peste 20 de tari.

 

Istoricul companiei

 

2017 - Rebrandingul companiei Plastsistem care devine TeraSteel, noul nume reprezentand mai bine domeniul de activitate, directiile de dezvoltare viitoare ale companiei si apartenenta la grup.

TeraSteel Doo - Grupul TeraPlast a achizitionat fabrica de panouri termoizolante Interlemind din Serbia. In acest fel vom putea asigura o acoperire mai buna a vanzarilor din spatiul fost Iugoslav.

 

2013TeraSteel incepe productia de structuri zincate, in urma investitiei de 2.5 milioane de euro, finantata in proportie de 50% din fonduri europene, prin Programul Operational Sectorial “Cresterea competitivitatii economice”. Prin aceasta investitie TeraSteel poate oferi un sistem complet pentru constructia de hale.

 

2010 - Se finalizeaza modernizarea liniei P.U.M.A in urma unor investitii de 1.5 mil. euro. Modernizarea tehnologica va genera o crestere a productivitatii si va permite companiei sa isi extinda portofoliul de produse.

 

2008 - 2009 - TeraSteel investeste 1 mil. euro in dezvoltarea capacitatilor de productie.

 

2007 - Compania este reorganizata pentru a desfasura activitati de productie panouri termoizolante cu miez de spuma poliuretanica, odata cu momentul in care TeraPlast a devenit actionar majoritar cu participatie de 70.42%.

 

1995 - 2006 - In aceasta perioada compania TeraSteel deruleaza activitati de fabricare a produselor injectate, a tamplariei PVC, dar si activitati de comercializare a produselor complementare portofoliului TeraPlast. Se dezvolta reteaua de distributie prin deschiderea de centre comerciale la: Constanta, Iasi, Galati si Oradea.

 

1994 - Se infiinteaza Plastsistem (TeraSteel) avand ca actionari compania TeraPlast cu 17.9% si cateva persoane fizice.