FURNIZOR:

UNILUX CONSTRUCT
DESCRIERE:

Bun Venit in Lumea Tehnologiei de Ultima Ora a Produselor de Lemn Stratificat

 

UNILUX este o firma cu capital privat integral romanesc, relativ tanara infiintata la jumatatea anului 2006.

 

 

Intotdeauna am considerat ca responsabilitatea noastra este multumirea beneficiarilor nostri. Pentru a veni in intampinarea celor ce aleg performanta ne-am completat oferta cu cateva produse ce indeplinesc cerintele actuale, astfel incat sa oferim o gama completa de posibilitati si solutii pentru realizarea proiectelor dumneavoastra.

 

In anul 2006 societatea noastra a incheiat un parteneriat cu firma UNILUX AG din Germania pentru a importa in Romania sisteme de tamplarie si pereti cortina din lemn statificat si lemn stratificat placat cu aluminiu. Aducem astfel pe piata autohtona un produs ce include atat o experienta de peste 50 de ani cat si rigurozitatea si inovatia germana. Sistemele Unilux se adreseaza atat segmentului rezidential cat si celui comercial de mare anvergura, fiind adaptate fiecarui proiect in parte si se caracterizeaza prin eficienta termica, calitate si eleganta. Ferestrele, usile si sistemele de pereti cortina Unilux se grupeaza in diferite serii in functie de designul clasic sau modern, de gradul de confort termic sau de dimensiunile acestora. Prin intermediul firmei noastre beneficiati de calitatea produselor germane, produse de UNILUX, in domeniul tamplariei de lemn stratificat si lemn stratificat placat cu aluminiu.

 

Pe langa calitatea lucrarilor efectuate, ofera clientilor o serie de avantaje, dintre care pot fi mentionate: consultanta tehnica la elaborarea proiectelor de executie, ofertare gratuita pentru proiecte, raport optim calitate/pret, respectarea standardelor in vigoare pentru activitatile de productie/montaj cu echipe specializate la producator, si ingineri absolventi ai cursurilor de specializare in proiectare si programare, acordare de garantii suplimentare fata de cele uzuale etc.

 

Increderea noastra in calitatea produselor pe care le executam este data de calitatea furnizorilor nostri, incredere pe care dorim sa o transmitem mai departe printr-o prelucrare riguroasa asigurata de tehnologia moderna si personalul calificat.

 

Strategia noastra de dezvoltare vizeaza realizarea unor parteneriate stabile cu arhitecti, antreprenori si constructori, carora sa le asiguram solutii complete adaptabile oricaror configuratii.

 

UNILUX este liderul de piata, in Germania, in ceea ce priveste tamplaria la comanda din lemn stratificat, lemn cu aluminiu, ferestre din PVC, fronturi de usa din lemn si PVC. Inovator in domeniu, noul sistem de ferestre si usi din aluminiu la exterior si lemn la interior stabileste noi standarde pe piata. Pentru prima data Unilux a facut acest produs de calitate la pret accesibil pentru beneficiar. Pozitia de lider pe piata ferestrelor si usilor din lemn placat cu aluminiu confirma acest lucru.

 

Noile ferestre din lemn stratificat placate cu aluminiu impun un nou standard in domeniu. Produsele importate de compania noastra sunt certificate INCERC Cluj Napoca cu Agrementul Tehnic 007-02/366-2006.

 

Calitate

Produsele UNILUX comercializate de catre firma nostra indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate certificate de catre forumurile European Standards. De la materialele de fabricare la tehnologia de fabricatie si pana la design-ul unic, sistemele germane oferite de UNILUX - Fenster und Turen sunt in topul preferintelor produselor de calitate europeana.

 

Confort

Prin experienta UNILUX acumulata in 52 de ani, prin specialistii si tehnologia de ultima ora produsele UNILUX comercializate de firma noastra va aduc un confort termic sporit cu 27% fata de sistemele traditionale termopan, prin tehnologia SuperThermo 3. Totodata confortul fonic a fost pus la loc de cinste si prin intermediul unei metode ingenioase patentate de catre UNILUX nu veti mai resimti nici un disconfort fonic atata timp cat produsele UNILUX va intregesc proiectul.

 

Securitate

Cum am fi putut sa nu ne gandim la siguranta proiectului dumneavoastra? Prin pachetele de securizare SAFE II si SAFE III ferestrele si usile UNILUX va creaza o stare de siguranta si liniste fie ca stati pe canapeaua din camera de zi fie ca sunteti plecat din localitate sau la servici.

 

Lux

Prin Calitate, Confort, Securitate produsele UNILUX sunt recomandate ca fiind produse de lux din gama Top Premium. Avand in vedere tendintele de pe piata constructiilor initial ne-am concentrat oferta spre executia si montarea peretilor cortina si tamplariei din profile de aluminiu si sticla, luminatoarelor, a executarii compartimentarilor interioare din sticla. Firma noastra executa toate tipurile de fatade cortina: clasice, structurale si semistructurale, luminatoare, dar si tamplarie din profile atat izolate cat si neizolate termic.

 

Unilux AG cu toate produsele fabricate de aceasta face parte din programul si standardul ENERGY STAR PARTNER SUA *, si de asemenea indeplineste standardele U.S. Green Building Council fiind singura din Europa care a primit certificare * odata cu intrarea pe piata americana. Sistemele de ferestre sau de fatade - sunt raspunsul perfect dat de UNILUX la cererile arhitecturii moderne - suprafete vitrate cat mai mari, indiferent daca e vorba despre case unifamiliale sau proiecte de mare anvergura, indiferent daca se doreste securitate sau discutam de sisteme de case pasive.